Позитивно... і без слів!

17 березня 2011 року о 15.00 у Чернівецькому обласному художньому музеї відбудеться урочисте відкриття виставки фотографічного мистецтва з лаконічною назвою «Без слів...». 
На виставці буде представлено близько 100 робіт, виконаних у різних жанрах. Це репортажі, портрети, пейзажі, архітектура, люди тощо. Серед них є як кольорові знімки, так і класичні чорно-білі.
Щороку колектив фотоклубу «Позитив» проводить звітну виставку. 2010 рік не був винятком, а тому цей захід демонструє результати плідної роботи за останні дванадцять місяців.
Чотири роки тому, за підтримки навчально-методичного центру культури Буковини, фотоклуб розпочав роботу з метою розвитку фотомистецтва як одного з найважливіших напрямків сучасної художньої творчості. Його незмінним керівником став молодий та перспективний фотограф Ігор Тимофійчук. За роки діяльності, спільно з навчально-методичним центром культури Буковини, фотоклуб провів більше 40 виставок у Чернівцях та інших містах України і Румунії, а також розпочав роботу з польськими та австрійськими фотомитцями. За цей невеликий проміжок часу збільшилась як кількість членів фотоклубу, так і коло шанувальників їхньої творчості. Незважаючи на свій молодий вік, фотоклуб стає більш знаним як в Україні, так і за її межами, а про рівень учасників колективу свідчать високопрофесійні роботи, які отримують численні дипломи та нагороди. Роботи фотоклубівців постійно з'являються у періодичних виданнях і каталогах.
Для кожного члена народного аматорського фотоклубу «Позитив» фотографія стала не лише хобі, а й невід'ємною частиною життя.
Виставка експонуватиметься впродовж місяця (з 17 березня до 18 квітня). Тож запрошуємо шанувальників фотомистецтва, мешканців та гостей нашого міста відвідати цей незабутній святковий вернісаж.
Дякуємо за інформацію Михайлу Чикуру!

2 коментарі

Іванка Шкромида
Моя любов до фотографії колись мене погубить. Неодмінно відвідаю. Спасибі за інформацію.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте